- Úvod
- Chladící technika
- Zrání masa - SUPERDRY
Chladící technika / Zrání masa - SUPERDRY
Skříně na zrání masa SuperDry jsou výsledkem 60-ti leté práce a zkušeností odborníků, techniků a kuchařů v oblasti profesionálního chlazení a uchování masa. Díky třem nastaveným programům vždy dosáhnete té nejlepší kvality upraveného vyzrálého masa.
Nejedná se o běžné chladící skříně na maso, ale jde o zařízení, které po celou dobu fungují tak, aby byl proces zrání masa v té nejlepší kvalitě. Ideální pro grilování steaků nejvyšší kvality, je to proces příptravy masa v té nejvyšší lize. Tento způsob úpravy masa posouvá gastronomii na vyšší úroveň. Obzvlášť pro zpracovní červeného masa je tento způsob zrání ideální a díky této úpravě se z něj stane špičkový produkt. Pokud je maso správně ochucené pak je krásně šťavnaté, jemné a chutné se správným obsahemn tuku v mase a tou sporávnou oxidací na povrchu masa.
Skříně jsou vhodné nejen do restaurací, ale i do řeznictví, supermarkety, lahůdkářství apod...
Zrání je přirozený proces fyzikálně-chemický, díky čemuž maso získává na kvalitě, má jedinečnou chuť a stává se tak nesrovnatelně delikátní.
SEASONIG je technika zrání suchým procesem, není potřeba vakuvé balení, tento proces musí být bezpečný a v kontrolovatelném prostředí.
Klíčový faktor pro získání perfektního výsledku je možniost řízení teploty a vlhosti a oběhu vzduchu. Velice důležitá je i baktericidální lampa UVC, která umožňuje neustálou kontrolu vývoje bakterie a poskytuje bezpečné prostředí.
- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Novinka